هر دامنه از دو بخش نام دامنه و پسوند آن تشکیل شده است. نام دامنه میتواند ترکیبی از عدد و حروف باشد که کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد. پسوند دامنه نیز به دو گروه ملی و بینالمللی تقسیمبندی میشود. هر دامنه ازطریق IP به میزبانی وب متصل میشود. پسوندهای ir ،com ،net و org ازجمله پسوندهای معروف دامنه هستند.
درمقابل، هر هاست مجموعه مدیریتشدهای از وبسرور است که اطلاعات وبسایت را در خود نگه میدارد. درواقع، فایلهای مربوط به وبسایت روی هارد دیسک سرورهایی با سیستمعامل ویندوز یا لینوکس قرار میگیرد. براساس نوع سیستمعامل، هاست در انواع مختلفی ازجمله ویندوز و لینوکس وجود دارد. براساس نوع موقعیت نیز سرویسهای میزبانی شامل هاست ایران و اروپا میشوند. اگر بخواهیم نگاهی به انواع مختلف هاست بیندازیم، میتوانیم نمونههایی از هاست اشتراکی، اختصاصی، وردپرس، مجازی و ابری را مثال بزنیم.
۱. هاست اشتراکی
در هاست اشتراکی، چندین وبسایت روی یک سرور فیزیکی قرار میگیرند. این میزبانی منابع ذخیرهسازی محدودی دارد؛ بااینحال، ارزانترین نوع میزبانی محسوب میشود.
۲. هاست مجازی
یک سرور فیزیکی به چند سرور مجازی تقسیم میشود که هر سرور به یک کاربر اختصاص دارد. این نوع میزبانی برای وبسایتهایی با ترافیک زیاد عملکرد عالی خواهد داشت.
۳. هاست ابری
هاست ابری از مجموعه سرورهای مختلف برای میزبانی وب استفاده میکند. بدینترتیب، هر زمان سروری دچار اختلال شود، سرور دیگر بهسرعت وارد عمل میشود تا وبسایت را فعال نگه دارد. این نوع میزبانی بهترین گزینه برای وبسایتهایی است که به دسترسی مداوم نیاز دارند.
۴. هاست وردپرس
میزبانی وردپرس محیطی امن با عملکرد عالی را برای وبسایتهای وردپرسی فراهم میکند. ویژگیهای مخصوص میزبانی برای وبسایتهای وردپرسی در هاست وردپرس امکان مدیریت و سفارشیسازی وبسایت را راحتتر میکند.
اگر برای انتخاب بهترین هاست به راهنمایی بیشتر نیاز دارید، خواندن مقاله راهنمای خرید بهترین هاست در بلاگ پارس پک کمکتان خواهد کرد.