معایب طراحی سایت با وردپرس

معایب طراحی سایت با وردپرس

۱. پلاگین بیشتر، سرعت سایت پایین‌تر

طراحی سایت با وردپرس - پلاگین وردپرسی

افزونه‌ها می‌توانند امکانات زیادی را به سایت شما اضافه کنند. ولی باید در نظر داشت که در صورت استفاده همزمان از تعداد زیادی افزونه، سرعت سایت کاهش پیدا می‌کند و این می‌تواند باعث بروز مشکل در عملکرد سایت گردد.

۲. به روزرسانی‌های مداوم

وردپرس به صورت دوره‌ای نسخه‌های جدید قالب‌ها و افزونه‌های خود را ارائه می‌کند. با به روزرسانی این امکانات، باید انتظار تغییر در ظاهر و عملکرد افزونه‌ها و قالب را داشت. لذا برای بهبود وضعیت بعد از به روز رسانی نیاز به یک طراح سایت و برنامه نویس مجرب خواهید داشت تا در صورت بروز هرگونه مشکل، نسبت به عیب یابی آن اقدام و مشکلات را رفع نماید.

۳. استفاده بیش از حد از منابع

طراحی سایت با وردپرس - استفاده بیش از حد از منابع

نصب تعداد زیاد افزونه در جهت بالابردن امکانات وب‌سایت باعث استفاده بیش از حد از منابع سرور شده و معمولا سایت نیاز به ارتقاء سرویس میزبانی خواهد داشت. در ابتدای مقاله اشاره شد که برخی از شرکت‌های معتبر ارائه دهنده خدمات میزبانی وب، در سبد محصولات خود، سرویس هاست وردپرسی ارائه می‌کنند و با درنظر گرفتن یک سرور مناسب برای سایت‌هایی با این پلتفرم تا حد زیادی مشکلات این چنینی را رفع کرده‌اند. با یک نگاه کلی می‌توان به این نتیجه رسید که وردپرس می‌تواند یک پلت فرم خوب برای طراحی سایت‌ فروشگاهی و طراحی سایت شرکتی باشد و تمامی معایب آن به راحتی توسط یک تیم طراحی مجرب قابل رفع می‌باشد. بنابراین همچنان وردپرس می‌تواند انتخاب مناسبی برای طراحی سایت باشد.