در انتها به کارهایی که باید در هنگام عکاسی رعایتشان کنید تا عکس بهتری داشته باشید اشاره میکنم.
- تنظیمات نقاط فوکوس را روی focus point تنظیم کنید. استفاده از تنظیمات دیگر که نقاط بیشتری برای فوکوس استفاده میکنند موجب میشود دوربین با استفاده از الگوریتمهای خود یک فوکوس میانگین به شما تحویل دهد که برای عکاسی مدلینگ و پرتره انتخاب مناسبی نیست. در عکاسی مدلینگ ما نیاز داریم تا صورت مدل را به وضوح ببینیم.
- روی چشمها فوکوس کنید. مهمترین نقطه در صورت که باید کاملا واضح و شفاف باشد چشمها هستند. فوکوس را روی چشمها تنظیم کنید و بعد از آن فوکوس را قفل و یا از حالت اتو خارج کنید.
- حتیالامکان از دیافراگم باز استفاده کنید تا عمق میدان کم و در نتیجه بوکههای زیبایی داشته باشید. برای عکاسی مدلینگ و پرتره اینکه توجهها به سوژه جمع شود بسیار مهم است.
- از فاصله کانونی زیر 50 میلیمتر استفاده نکنید. فاصله کانونی را روی 70 میلیمتر و بالاتر تنظیم کنید. تصویر در فاصله کانونیهای پایینتر از 50 میلیمتر دچار اعوجاج و مشکلاتی میشود که شاید چندان مشخص نباشد اما در عکاسی مدلینگ و پرتره کاملا کار را خراب میکند.
- در فرمت raw عکاسی کنید. نسخه Raw نگاتیو دیجیتال و عکس خام و بدون اصلاح شماست. فرمت jpeg آنچه را که برای خروجی نیاز دارد در عکس نگه میدارد و بقیه المانها را به تشخیص خود حذف میکند. در اصل در فرمت jpeg سطح رویین عکس در اختیار شماست اما در فرمت raw تمام جزئیات عکس را در دست دارید و میتوانید بدون افت کیفیت اصلاحات اولیه را روی آن انجام دهید. مخصوصا اگر در وایت بالانس دچار مشکل شده باشید فرمت raw این امکان را به شما میدهد که وایت بالانس را اصلاح کنید.
- هنگام عکاسی outdoor در سایه عکاسی کنید. مثلا در زیر درختان و یا آثار معماری زیبا که نور خورشید را میشکنند. نور مستقیم خورشید بسیار سخت است و عکس شما را خراب میکند. در سایههای اینچنینی با تنظیمات مناسب عکسهای شگفتانگیزی ثبت خواهید کرد.
درباره عکاسی مدلینگ صحبت بیشتر از اینهاست اما آنچه را که برای شروع کار نیاز بود در اختیار شما عزیزان قرار دادم تا بتوانید با آگاهی و شناخت بیشتر عکاسی مدلینگ را آغاز کنید و باقی مسائل را در طول کار به تجربه خواهید آموخت. موفق باشید.